15. helmi, 2018

Ensi kesänä on häät ja pitäisi saada kukkakuviot kuntoon? Häiden suunnittelussa on monta rautaa tulessa; siksipä kannattaa ottaa kukkiin liittyvissä asioissa ajoissa yhteyttä kukkakauppiaaseen ja kertoa omat toiveet ja suunnitelmat kukkien ja ylipäätään häiden suhteen.

Ammattitaitoinen kukkakauppias osaa kysyä oikeat asiat ja sitä kautta pääsee kiinni jutun juoneen. Yleensä häitään suunnittelevien kannattaa varataa aikaa audienssille, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi toiveet ja tarpeet. Ammattitaitoinen kukka-alan asiantuntija pystyy antamaan morsiamelle hyviä vinkkejä ja suosituksia mitä ja minkälaista. Jos morsian tietää jo tullessaan tarpeensa, on se myös hyvä juttu, mutta ei haittaa vaikkei tietäiskään.

Audienssin aikana kartoitetaan tarvittavat tuotteet ja sen jälkeen kukkakauppias laatii keskustelun perusteella tarjouksen, jonka hääpari tarkistaa ja hyväksyy tai antaa korjausvinkkejä. Kun tarjous on hyväksytty, sovitaan yksityiskohdista eli miten, mihin ja milloin kukat toimitetaan. Ja sitten kun koittaa se h-hetki, kaikki hoituu ammattitaitoisesti ja morsiamella on yksi stressinaihe vähemmän.

Ammattilainen valmiina palvelukseen! Ota yhteyttä, niin otetaan härkää sarvista ja aletaan suunnitella yhdessä!

28. tammi, 2018

Joku varmaan huomasikin, että laitoin Facebook-sivuilleni ilmoituksen Herkästä ja hempeästä -kukkakimpusta kokoineen ja hintoineen. Suunnittelen internetsivuilleni par'aikaa erilaisia kimppumalleja (Valmiskimput) helpottamaan tilauksen tekemistä netin kautta tai puhelimitse.

Toki teen edelleen myös ns. asiakkaan toivekimppuja halutuista materiaaleista ja halutulla hinnalla.

Eli homma toimii edelleen niin, että minulle voi soittaa tai laittaa viestiä ihan millä tavalla tahansa netin kautta tai tekstarina, kun haluaa tilata valmiskimpun, muunlaisen kukkakimpun, surulaitteen, morsiuskimpun, asetelman tai ihan mitä yritykseni tarjoaa. Minä otan yhteyttä takaisin päin ja sovitaan homma valmiiksi. Toimitan tilatutu tuotteen Lahden alueelle maksutta ja Lahden lähialueelle pientä korvausta vastaan (5 €).

Tilaustuotteiden maksu tapahtuu toimituksen vastaanottamisen yhteydessä käteisellä tai vaihtoehtoisesti voin tuoda/lähettää sähköisesti tai postitse laskun, joka maksetaan tililleni. Käytössäni on myös sähköinen laskutus, joka on etenkin yritysten käytössä.

Mikäli sinulla on kysyttää, palautetta tai ehdotuksia, otan kaikki kiitollisena vastaan.

Käypä siis kurkkaamasssa päivitettyjä sivujani.

Nina

5. tammi, 2018

Uskokaa tai älkää, kevät ja kesä lähestyy! Siksi moni alkaa mielessään miettiä jo tulevan puutarhakauden asioita ja ehkä tarvitsee myös apua pähkäilyssä.

No, apu on lähellä! Yritykseni Kukkien Kieli tarjoaa myös kukkasidonnan lisäksi palveluina pihojen istutusten suunnittelua sekä pienimuotoista pihasuunnittelua. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu erilaisten tilojen, kuten parvekkeiden, patioiden, terassien tai vaikkapa olohuoneen stailaaminen kasveilla.

Mikäli olet kiinnostunut näistä puuhista, ota minuun puutarhuriin ja tulevaan floristiin yhteyttä niin kartoitetaan tarpeet yhdessä.

Yhteystietoni löydät nettisivuiltani www.ninankukkienkieli.fi ja facebookista Ninan Kukkien kieli - kukkkasidontaa.

PS: Kuva liittyy erääseen tekemääni pihasuunnitelmaan... :)

 

7. marras, 2017

Viikkokukkakimppu työpaikalle tai kotiin!

Monilla yrityksille on tullut tavaksi tilata kukkakaupasta ns. viikkokukkakimppu työpaikan taukohuoneeseen tai johonkin muuhun tilaan antamaan ihmisille iloa ja mielenpiristystä arkiseen aherrukseen. Pieni vaiva, iso ilo!

Kukkakauppiaan kanssa voi tehdä diilin, että kimppu toimitetaan automaattisesti vaikkapa maanantaisin tietyyn aikaan. Sovitaan hinta ja millainen kimppu voi olla muodoltaan ja väriltään olla. Kukkakauppias käyttää luovuttaan ja tekee ihanan kimpun ja toimittaa sen sovittuun paikkaan. Helppoa!

Saman kuvion voi tehdä myös niin, että kukkakauppias tekee viikkokimpun tai ehkä paremminkin viikonloppukimpun kodin kaunistukseksi. Sama juttu, kukkakauppias tekee kimpun ja toimittaa sen haluttuun osoitteeseen.

Jos olet kiinnostunut tällaisesta jutusta, niin olen ehdottomasti käytettävissä!

Minut tavoitat puhelimitse nrosta 0400830555 tai sähköpostitse info@ninankukkienkieli.fi. Myös viestit Facebookin ja nettisivujeni kautta tavoittavat minut.

Mukavaa viikonloppua!

Nina

22. loka, 2017

Jälleen kerran puhuttaa aihe; minkälainen on viimeinen kukkatervehdys poisnukkuneelle? Vienko perinteisen surulaitteen, vähän pienemmän surukimpun vai sen yhden ruusun. Siinäpä kysymys.

Minkäänlaisia ehtoja tai sääntöjä ei ole olemassa. Seurakunta ei voi sanella kukkaispolitiikkaa, vaan se on kiinni vain ja ainoastaan sinusta itsestäsi ja vähän tietysti siitä, mitä vainajan lähiomaiset haluavat. Sinä kuitenkin olet se, joka päättää, minkälainen loppukädessä on viimeinen tervehdyksesi.

Nettisivuiltani löytyy malleja surulaitteista, -kimpuista, seppeleistä ja arkkukoristeista. Tulevien päivien aikana julkaisen facebookissa kuvia erilaisista tekemistäni surusidontatöistä.