11. huhti, 2020

Aika ennen ja nyt

Hyvää pääsiäisen jatkoa ystäväni ja asiakkaani!

Olette ehkä huomanneet, että olen ollut jokseenkin "hiljainen" viime aikoina; ei kuvia, ei blogikirjoituksia, ei juuri mitään. Syynä on ollut kiireet työelämässä, niin vieraan palveluksessa kuin oman yrityksen puitteissa koronakriisin alkuun saakka. En siis ole ajanut omaa toimintaa kuin hetkelliseksi alas juurikin tästä kriisistä johtuen. 

Pääsiäisen jälkeen aloitan taas toiminnan entiseen malliin eli otan teiltä asiakkaani normaaliin tapaan tilauksia vastaan ja toimitukset toimitan maksutta Lahden alueelle ja lähialuille pientä korvausta vastaan. Yhteyttä minuun saa soittamalla, laittamalla sähköpostia (torvinen.nina@gmail.com) tai viestittelemällä muita kanavia pitkin. Ihan niin kuin ennenkin. 

Kukkien saatavuutta olen tutkaillut ja löytänyt kanavia, jotka toistaiseksi toimivat. Kaikkea mahdollista kukkamateriaalia ei kuitenkaan näistä synkistä ajoista johtuen ole saatavilla, mutta logistiikka joka tapauksessa toimii ja mennään niillä mitä on. Pyrin siis palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Pidetään mieli iloisena ja muistetaan ihanin kukkasin niitä, joita emme nyt voi tavata.

Mikä tärkeintä: pysytään terveinä!