15. helmi, 2018

Häät lähestyy?

Ensi kesänä on häät ja pitäisi saada kukkakuviot kuntoon? Häiden suunnittelussa on monta rautaa tulessa; siksipä kannattaa ottaa kukkiin liittyvissä asioissa ajoissa yhteyttä kukkakauppiaaseen ja kertoa omat toiveet ja suunnitelmat kukkien ja ylipäätään häiden suhteen.

Ammattitaitoinen kukkakauppias osaa kysyä oikeat asiat ja sitä kautta pääsee kiinni jutun juoneen. Yleensä häitään suunnittelevien kannattaa varataa aikaa audienssille, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi toiveet ja tarpeet. Ammattitaitoinen kukka-alan asiantuntija pystyy antamaan morsiamelle hyviä vinkkejä ja suosituksia mitä ja minkälaista. Jos morsian tietää jo tullessaan tarpeensa, on se myös hyvä juttu, mutta ei haittaa vaikkei tietäiskään.

Audienssin aikana kartoitetaan tarvittavat tuotteet ja sen jälkeen kukkakauppias laatii keskustelun perusteella tarjouksen, jonka hääpari tarkistaa ja hyväksyy tai antaa korjausvinkkejä. Kun tarjous on hyväksytty, sovitaan yksityiskohdista eli miten, mihin ja milloin kukat toimitetaan. Ja sitten kun koittaa se h-hetki, kaikki hoituu ammattitaitoisesti ja morsiamella on yksi stressinaihe vähemmän.

Ammattilainen valmiina palvelukseen! Ota yhteyttä, niin otetaan härkää sarvista ja aletaan suunnitella yhdessä!