25. kesä, 2017

Teksti

Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää!

Kukkakauppiaan ja tosiaankin edelleen opiskelijan elämä ei juhannuksena mennyt juhliessa vaan opiskellessa. Niin kuin edellisessä blogikirjoituksessani kerroin, kevät on mennyt tutkinnon suorittamiseen valmistautuessa ja sama rumba on jatkunut eli seuraava tutkinto tähtäimessä. Ja se H-hetki on ensi viikon perjantaina. Yippii!

Seuraavassa tutkinnossa esittelen taitojani kasveilla stailaajana eli käytännössä joku tietty tila koristellaan erilaisilla kasveilla - viherkasveilla, kesäkukilla, leikkokukilla tai ihan millä vaan mikä sopii tilaan ja tilanteeseen. Mielenkiintoista ja luovaa hommaa.

Mutta, tutkinnot on tämän jälkeen tälle kesälle suoritettu ja sitten alkaa niistä lomalomaloma. Muuten elämä jatkuu töitä tehden. Kukkasidontaa tilauksesta edelleen, joten ottakaapa yhteyttä, kun tarvitsette kimppua, hää- tai surusidontaa. Täällä ollaan valmiina!

Ja lomasta puheen ollen.. kukkakauppiaskin pääsee ihan oikealle lomalle, pois tästä arjen pyörityksestä. Ei ihan lähitulevaisuudessa, mutta jossain vaiheessa pimeiden syyskelien tullessa. Sitä odotellessa nautitaan kesästä ja kauniista luonnosta.

Mukavaa kesää kaikille!

Ps. kuvassa stailausprojektini yksi kunnostusta vaatinut kohde.