14. loka, 2016

Ikuinen opiskelija?

Tänään sain päätökseen kolmen viikon uurastuksen opiskelun pyörteissä. Osallistuin nimittäin uravalmennukseen yrittäjyyteen suuntautuville ja voin kertoa, että oli mielenkiintoista ja antoisaa. Ja uskoni senkun vahvistui, että minusta tulee jonain päivänä ihkaoikea yrittäjä. 

Opiskelijan elämään kuuluu perinteisesti viettää opiskelijaelämää. No sitähän me vietimmekin. Suurinta hupia oli käydä yhdessä opiskelukavereiden kanssa lounaalla keskustan kuppiloissa. Kolmen viikon aikana nautiskelimme thaimaalaista, italialaista, meksikolaista ja ihan supisuomalaistakin ruokaa. Ja mikä parasta; kauppahallista sai aamuisin ihania täytettyjä sämpylöitä ja hyvää kahvia, iltapäivän pulla/kakkukahveista puhumattakaan. 

Kurssin aikana tapasin erilaisia, ihania ja mielenkiintoisia ihmisiä, joilla kaikilla oli saman suuntaisia ajatuksia ja toiveita liittyen tulevaisuuteen. Oli erittäin antoisaa kuunnella ja keskustella ihmisten ajatuksista ja päämääristä. Keskustelumme risteilivät ajoittain myös aivan muihin aiheisiin, mutta sehän on vain inhimillistä. Saimme toisiltamme hyviä vinkkejä ja vertaistukea. Loimmepa facebookiin oman ryhmänkin, josta tavoitamme toisemme jatkossakin. Uskon, että meillä on tulevaisuudessa annettavaa toisillemme. Ainakin voimme järjestää luokkakokouksen! 😀