4. loka, 2016

Häät tulossa?

Häitä valmistellessa on aina monta rautaa tulessa. Yksi osanen suurta projektia on kukkien suunnittelu. Mitä kaikkea tarvitaan? No tietysti tärkein - hääkimppu! 

Hääkimppuja on monenlaisia: pyöreitä pieniä ja isoja, puutarhamaisia englantilaisia, laskeutuvia, ranteeseen laitettavia, omin varsin, katkaistuin varsin (no mitähän sekin oikein tarkoittaa?), sieneen tehtynä, ja mitä niitä kaikkia onkaan... Malleja ja tyylejä löytyy pilvin pimein netistä. Häälehdissä ja -messuilla vinkkejä tulee joka tuutista. Onko ihme, että morsian voi olla jo jossain kohtaa hätää kärsimässä?! 

Jos tällaiseen tilanteeseen on jouduttu, ensiapuna ehdottaisin ottamaan välittömästi yhteyttä osaavaan kukkakauppiaaseen. Hän, jos kuka tietää, mitä pitää ottaa kimpun suunnittelussa huomioon. Huomioitavia seikkoja ovat morsiamen strategiset mitat, hiusten väri, puvun malli, haluttu värimaailma, trendit, kulttuuritekijät... vain muutamia mainitakseni. Yhdessä kukkakauppiaan kanssa keskustelemalla saavutetaan poikkeuksetta aina morsiamelle juuri sopiva ratkaisu!

Kun hääkimpun pääperiaatteet on selvillä, voidaan hyvillä mielin miettiä mitä muuta tarvitaan; heittokimppu, vieheet, kukkakorut, pöytäkukat, muut koristeet... ja taas kukkakauppias auttaa. 

Kukkien suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Näin minimoidaan morsiamen ylimääräistä stressiä ja kukkakauppias voi keskittyä täysillä suunniteluun. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset suunnittelu- ja toteutusapua häittesi kukka-asioissa.